2011. június 19., vasárnap

Sorsok, életek II


Szándékosan nem adok olyan címet a bejegyzésnek, ami a csíksomlyói búcsúra utalna. A fotók, amint látjátok, nem az esemény dokumentálását szolgálják, még csak nem is a hangulatot próbáltam visszaadni, egyszerűen egy kedvező alkalomnak tekintettem arra, hogy számomra érdekes arcokat, életeket, sorsokat találjak a tömegben. Hogy mennyire sikerült, arról lehet vitatkozni, de számomra mindennél többet ért, hogy azt a délelőttöt teljes átéléssel, szinte meditatív hangulatban fotóztam végig. Nagyon jó érzés, de hát ezt nektek talán nem is kell magyaráznom. Sok ilyen napot kívánok mindnyájatoknak!

9 megjegyzés:

 1. Ez és az előbbi bejegyzésed minden fotója mesél. Tovább lehet gondolni ezeket a képeket.
  Szép sorozat.

  VálaszTörlés
 2. Különös fintora az életnek: képeid egyik arcát pontosan azokban a napokban az élet igen-igen próbára tette. (Ez most itt egy "képen kívüli információ", véletlen (?) egybeesés. A kép azonkívül is elemzés tárgya lehetne, a képelemekből, az arckifejezésbeől, talán nem belemagyarázás, ha azt mondom, kiolvasható valami abból, ami történt.)

  VálaszTörlés
 3. A kegytárgyas fotó nélkül észre se lehetne venni hogy hol készültek ezek a képek. Jó sorozat lett, az első tetszik a legjobban.

  VálaszTörlés
 4. mintha az ablakban lévő néni is kegytárgy lenne :). Hát igen, az első kép.

  VálaszTörlés
 5. Így egész, ahogy van, a képek felfűzik egymást...

  VálaszTörlés
 6. Köszönöm szépen mindenkinek!
  Névtelen: Nagyon érdekes amit mondasz és nagyon kíváncsivá tettél! Ha nem túl bizalmas a dolog, talán elmondhatnád, melyik képről és milyen történetről van szó.

  VálaszTörlés
 7. Mindegyik kép gondolatokat ébreszt.

  VálaszTörlés
 8. Az utolsó kép. (A Szék útján készült, a Gimnáziumtól nem túl messze, ugyanazon az oldalon? Ha igen, akkor...)

  VálaszTörlés
 9. Erre a képre tippeltem volna én is, esetleg a kegytárgyasra. A helyszín stimmel....

  VálaszTörlés