2013. április 23., kedd

Végeztem vele!

Töredelmesen bevallom, ma megöltem a legtöbb oldallátogatást produkáló bejegyzésemet!
Valamikor régen arra vetemedtem, hogy objektívekről írjak, s azóta ez vezeti a nézettségi listáimat. Vagyis vezette, mert most könyörtelenül eltettem láb alól!  Eltemettem, bevetettem sóval a helyét, vége, nincs tovább!
UI. A második helyezett meggyilkolásán is gondolkodom, van egy olyan sanda gyanúm, az sem a  felrakott fotó miatt "népszerű", a címében lehet egy olyan kifejezés, amit szeretnek a keresőmotorok.  


3 megjegyzés:

  1. Na jó, de hátha idejön egy objektívért, aztán itt maradna nézelődni? Durva beavatkozás a bejegyzések természetes kiválasztódásába :)

    VálaszTörlés
  2. Nálam is a felszereléssel kapcsolatos bejegyzések a listavezetők. Engem azonban ez cseppet sem zavar. Szerintem ez azért van így mert egy egy obinak, gépnek konkrét neve van amit ha beírnak a googleba akkor a blogunkat is megtalálják. A képek címei pedig már nem annyira konkrét kifejezések. És ahogy Grimpix mondja, nem baj az, ha a felszerelés miatt odavetődők kicsit ott maradnak a képek közt nézelődni...

    VálaszTörlés
  3. Természetesen, megértem az összes objektív okát annak, hogy miért az objektív! Csak már nagyon az agyamra ment! Talán, ha volna több hasonló bejegyzésem, akkor nem untam volna meg ennyire, megoszlana a népszerűsége. Még meggondolom...

    VálaszTörlés