2013. augusztus 10., szombat

Nőnek lenni - Being a Woman


A 11 éves leányka hatvan kilométert autóbuszozott a megyeszékhelyig, hogy koldulhasson a vasárnapi misén. Jól kell kinéznie, rajta múlik a kisebb testvérek holnapi ebédje...

6 megjegyzés:

  1. Hm, első ránézésre azt hittem, könyvet keres... Aztán, hogy tükörként használja a kirakatot. Nem nézném koldusnak, ha nem mondod. Csinos, rendezett kislány, Hannah Montana-s kistáskával... Az divat a kis csajok körében.
    Igen jó pillanat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én sem néztem volna annak, de tőlem is kért pénzt. Így derültek ki a részletek. Amúgy volt egy igazi "moment decisif" a találkozásunkban, amiről, mély nagy bánatomra, sajnos lemaradtam. Mielőtt nekiállt volna kicsinosítani magát, elővett a nála lévő piros reklámszatyorból egy babát és egy kicsit "sétáltatta" a templom alacsony kőkerítésének tetején. Még volt egy kis ideje gyermeknek lenni! Valójában erre lettem figyelmes, de a rossz helyzetem miatt ebből nem lett valamire való fotó.

      Törlés
    2. Szerintem meg egyáltalán nem maradtál le róla, ahogy leírod, mintha igenis nagyon ott lettél volna :) Annyi ilyen kis történet van, amit képtelenek vagyunk megfotózni, de azért belül csak elkészül az a kép is.

      Törlés
  2. Köszönjük, hogy megláttad és megmutattad nekünk is.

    VálaszTörlés
  3. A mozdulat és a szituáció akkor is nagyon jellemző, ha nem ismerjük a körülményeket. A kiegészítéssel pedig élővé válik a történet. Igazi, jó életkép.

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm mindenkinek a véleményét!

    VálaszTörlés